UniCode™
Loading ...
Flexsite Flexsite

Business og Teknologi mødes

pĂĄ et helt nyt niveau

Vores UniCore Engine er en helt ny teknologi der skaber en rød tråd mellem din forretning og din digitalisering. Alt vores teknologi er skabt in-house af vores danske team, og vi står 100% bag vores produkt. Vi lægger stolthed i hver en linje kode, og vi perfektionere dag og nat. Vores team har været i branchen i mere end 25 år, og vi har stødt på mange teknologiske begrænsninger, når det kommer til tredjeparts softwareløsninger. Vi besluttede derfor at skabe vores egen teknologi, som ikke går på kompromis med sikkerhed, skalerbarhed eller hastighed.

Jeg og min partner havde længe gået og tænkt på en fantastisk idé, men på grund af vores begrænsede viden om hjemmesider og systemer følte vi os forhindrede i at realisere den. Vi kontaktede flere web-virksomheder for at indhente tilbud samt for at finde den kvalitet, vi søgte efter. Blandt dem valgte vi UniCode, fordi de virkede til at have en kreativ tilgang og var dygtige til at vejlede os, inden vi gik i gang med projektet. Vi er 100% overbeviste om, at det var det rigtige valg, da vi fik præcis det, vi søgte efter. Vi er meget taknemmelige for den gode service og det smukke website, de har leveret til os. En stor ros fra os!
WishLink Dorthe Nymark Hansen
Dorthe Nymark Hansen
Partner
WishLink
Flexsite Flexsite
UniCore Engine
Hjernen bag det hele

Vores UniCore Web Engine sikrer en super hurtig og glat brugeroplevelse på alle vores websites. Teknologien, der står bag, er sikker, stabil og effektiv. Vi bruger de nyeste teknologier og tilbyder avancerede funktioner, der imødekommer kravene til moderne og funktionelle websites.

Stabil og sikker

Optimeret til maksimal ydeevne og responsivitet, og fleksibelt nok til at passe til ethvert projekt. Med sin intuitive brugergrænseflade, omfattende tilpasningsmuligheder og kraftfulde funktioner er vores motor det perfekte valg til alle typer websites. Vores FLEX Site™-koncept er bygget fuldt ud i vores egen motor, som vi løbende forbedrer og udvikler.

Kontakt UniCode Kontakt UniCode

Skal vi tage en uforpligtende snak om hvordan vi kan styrke jeres tilstedeværelse online? Med 20+ års erfaring har vi opbygget en stor viden om, hvordan din virksomhed får succes online.

Ring
70 60 54 03
eller Skriv
support@unicode.dk

UniCode™
Smedeland 7
2600 Glostrup

Der er ikke mere at vise her.
Fortsætter til Om os
Thomas Jan Solgaard
Partner og Dataansvarlig

Lad os sammen gøre din forretning visuelt imponerende, løfte funktionaliteten og på samme tid give dig en god oplevelse.

Indtast dit telefonnummer så ringer vi dig op og tager en snak om hvordan vi kan hjælpe med at løfte din forretning digitalt.

Tilbage
Dansk
English