UniCode™
Loading ...
 • Om UniCode

  Vi er UniCode, passionerede innovatører der stræber efter at skabe resultater gennem tal og teknologi.

  Mission

  Vores mission er at levere resultater, der overgår vores kunders forventninger, ved at være ærlige, samarbejdende og innovative. Vi stræber efter at være førende inden for digital markedsføring og bygge stærke relationer baseret på kvalitet og tillid med vores kunder. Vi arbejder hårdt for at opnå vores mål, men sørger også for at have det sjovt som en familie, mens vi behandler vores kunder med respekt og professionalism.

  Vision

  Vi fokuserer på at give gode resultater til vores kunder, ved at være ærlige og samarbejde som et team. Vi stræber efter at være førende inden for digital markedsføring ved at være innovative. Kvalitet og tillid er vigtige for os, og vi betragter vores kunder som partnere snarere end kunder.

 • Fokus på resultater

  Vi arbejder hårdt for at levere arbejde, der overgår vores kunders forventninger og sikrer, at vi leverer positive resultater.

  100% transparent

  Vi tror på ærlig kommunikation med vores kunder, så vi kan bygge et stærkt forhold baseret på tillid.

  Samarbejdsfilosofi

  Vi tror på at arbejde som et team for at hjælpe vores klienter med at løse deres sværeste udfordringer.

  Digital dominans

  Vi stræber efter at være en pålidelig digital partner for vores kunder, ved at være innovative og forberedt på den skiftende landskab.

  Kvalitet og tillid

  Vi ser vores kunder som interesserede partnere og stræber efter at opbygge relationer baseret på kvalitet og tillid

  Work hard, play hard

  Vi arbejder hårdt, men sørger også for at have det sjovt som en familie, mens vi behandler vores kunder med respekt og professionalisme.

  Fokus på resultater
 • Fokus på Resultater

  Vores kunder har stor tillid til os. Og det tager vi ikke let på. Derfor fokuserer alt, hvad vi gør, på at sikre, at vi leverer resultater. Der er ingen større belønning end at se vores kunders reaktioner, når vores arbejde ikke kun opfylder deres vision, men også overgår deres forventninger. Det er derfor, vi elsker at gøre, hvad vi gør hver eneste dag

  Fuld ærlighed

  Vi arbejder hårdt og har tillid til vores forretningsbeslutninger, men vi er også mennesker. Der vil være tidspunkter, hvor vi ikke gør noget rigtigt. Men vi er altid ærlige over for vores kunder. Hvis noget ikke fungerer, vil vi være de første til at bringe det op. Hvis vi har begået en fejl, vil vi ikke gemme den væk, men i stedet tage ansvar og finde en måde at løse det på. Fordi ærlighed byggertillid, og et rigtigt forhold kan ikke bygges uden tillid. Vi tror på gennemsigtighed og ansvarlighed.

  Samarbejdsfilosofi

  Hvis du vil gå hurtigt, skal du gå alene. Hvis du vil gå langt, skal du gå sammen." Dette har altid været vores arbejdsmetode. Vi er et team af forskellige personer med færdigheder og erfaringer, der er unikke, men alligevel supplerende. Det er gennem denne kombinerede færdighedssæt, at vores team er i stand til at hjælpe vores klienter med at overvinde deres største hindringer og løse deres sværeste udfordringer inden for vækst i virksomheden.

  Digital dominans

  Digital markedsføring er en af de mest dynamiske og hurtigt skiftende industrier i menneskets historie. Det er ikke nok kun at forstå, hvordan spillet spilles, men også være forberedt på hvordan det hele tiden ændrer sig. Uden innovation kan man ikke konkurrere i dagens marked. Vores team bruger masser af tid på at lære og vokse med denne altid skiftende landskab.

  Kvalitet og tillid

  Uden vores kunder har vi ikke en virksomhed. Det er enkeltsagt. Vi ser os ikke som serviceudbydere, men snarere som interesserede partnere i vores kunders virksomheder. Begge parters omdømme og levebrød er på spil, og vi tager det alvorligt. At behandle vores kunder med respekt og handle i deres bedste interesse er blandt de kerneværdier, vi holder fast i.

  Word Hard, Play Hard

  Vi her hos UniCode™ er virkelig en familie. Vi arbejder hårdt sammen, og vi hygger os sammen, ofte samles vi for aktiviteter og livscyklus begivenheder. Vi tager os af hinandens interesser og er der for at støtte og løfte hinanden op. Vi bærer denne filosofi videre i, hvordan vi behandler vores klienter

 • The Dream Team

  Velkommen til dit drømmehold!

  Vi er dedikerede til at levere international kvalitet inden for hver fase af processen, og vi vægter innovation frem for alt else. Vi støtter nye idéer og vejleder professionelt gennem hele projektet - fra brainstorming til levering - for at sikre, at sidste resultat kommer helt tæt på dine visioner. Som UniCode™-kunde har du adgang til et dynamisk team af erfarne eksperter, der vil være med dig på vejen mod succes. Vores mål er at give dig en usædvanlig kundeoplevelse, der understreger værdien af dit engagement med os. Velkommen til din drømmehold hos UniCode™

  Din Digitale afdeling

  Vores småvirksomhedskunder har, i modsætning til større virksomheder, ikke ressourcer til at ansætte og fastholde en fuldskaleret intern marketingafdeling. Det er her, vi kommer ind i billedet. Vores løsninger er designet til at give dig et dedikeret, resultatorienteret marketinghold til en brøkdel af prisen for at ansætte internt.

  Med os får du et hold af SEO-, content-, business-, webdesign- og udviklings- og PPC-eksperter samt en dedikeret kontomanager, alle fokuseret på ét formål: At vokse DIN virksomhed.

  Marcin
  Marcin Solgaard
  Udvikling og teknik
  m@unicode.dk LinkedInmarcinsolgaard
  David
  David Dandanell
  Salg og markedsføring
  david@unicode.dk LinkedIndaviddandanell
  Thomas
  Thomas Jan Solgaard
  Data og bogholderi
  t@unicode.dk LinkedInthomas-solgaard
 • Skal vi tage en kop kaffe og snakke om dit projekt?

  Skal vi tage en kop kaffe og snakke om dit projekt?

  David Dandanell - Customer Success Manager hos UniCode
  David Dandanell
  Customer Success Manager
  Lad os tage en snak
Dansk
English
Lad os tage en snak