UniCode™
Loading ...
Flexsite Flexsite

Ny Hjemmeside

I dagens digitaliserede verden er det en selvfølge for seriøse virksomheder at have en hjemmeside. Som forbrugere er vi konstant online, og derfor er det afgørende for enhver virksomhed at have en stærk online tilstedeværelse. Det kan tage form af en webshop, en udstillingsplatform eller et sted, hvor kunder kan henvende sig for at få tilbud på en service.

Vi kan hjælpe dig med at oprette en professionel hjemmeside. Vi vil støtte dig hele vejen igennem processen, og vi vil sikre, at brugeroplevelsen er i topklasse, teknologien er up-to-date, og at din nye hjemmeside vil blive elsket af søgemaskinerne.

 1. Slut med spild af tid på firmaer der ikke forstår jeres behov
 2. Vores hjemmesider er optimeret og klar til skalering fra starten af, så du kan fokusere på at drive din virksomhed
 3. Vi har ekspertisen til at skabe hjemmesider, der øger din troværdighed og styrker din vækst
Flexsite Flexsite

Selv de små virksomheder kan være med

Hjemmeside fra 14.995,-

Vi tilbyder prisvenlige løsninger, der også giver de mindre virksomheder mulighed for at få et professionelt og unikt website fra kr. 14.995,-. Vores løsninger er skræddersyede og adskiller sig fra almindelige hjemmesider ved at fungere som en PowerPoint-præsentation med én synlig side ad gangen. Vi tilbyder ikke skabelonløsninger, men skræddersyr en komplet løsning efter dine unikke behov og ønsker. Med vores erfarne team af udviklere og designere kan vi hjælpe med at skabe en imponerende online tilstedeværelse, der giver din virksomhed et professionelt udtryk og tiltrækker nye kunder og forretningsmuligheder.

Vi tilbyder prisvenlige løsninger, der også giver de mindre virksomheder mulighed for at få et professionelt og unikt website fra kr. 14.995,-. Vi tilbyder ikke skabelonløsninger, men skræddersyr en komplet løsning efter dine unikke behov og ønsker. Med vores erfarne team af udviklere og designere kan vi hjælpe med at skabe en imponerende online tilstedeværelse, der giver din virksomhed et professionelt udtryk og tiltrækker nye kunder og forretningsmuligheder.

Se priser
Som nystartet virksomhed var vi på udkig efter en pålidelig partner til at opbygge vores online tilstedeværelse. De har skabt en fantastisk hjemmeside, der virkelig repræsenterer vores brand og image. Deres team var altid lydhøre og hjælpsomme, og jeg vil varmt anbefale UniCode til enhver virksomhed, der søger en professionel og pålidelig webudviklingspartner
APIX Pro APIX
APIX
Flexsite Flexsite

Hvad er inkluderet i vores hjemmeside løsninger?

 1. Opsætning af website
 2. Design af skræddersyede billeder der matcher dit indhold
 3. Dine billeder er dine, vi genbruger ikke kunders materiale
 4. Mobilvenligt design
 5. Hosting
 6. Backup og sikkerhed
 7. Mulighed for flere sprog
 8. Hastighedsoptimering
 9. Søgemaskineoptimeret
 10. Opsætning af Google Analytics og Google Search Console
FlexsiteFlexsite
Priser

Det behøver ikke at være dyrt for at være flot! Vi tilbyder prisvenlige løsninger til virksomheder i alle størrelser og tror på, at dedikation og klar kommunikation er nøglen til et godt samarbejde

Swipe
  • Sider
  • Estimeret udviklingstid
  • Skarpe billeder, der sælger dit budskab
  • Tekster på Dansk og Engelsk
  • Kontaktformular / Ring-mig-op formular
  • Optimeret til PC, Tablet og Smartphone
  • Super hurtig hosting og indlæsning
  • Søgemaskineoptimeret
  • Online betaling
  • Shopify Integration
  • Pris
 • Landingpage

  Til præsentation af en virksomhed eller et produkt med flot grafik, skarpt budskab og fokus på konvertering

  • 1
  • 3-4 dage
  • fra kr. 5.995,-
 • Hjemmeside

  Til dig, der søger en mere avanceret profil-hjemmeside / visitkort med klar kommunikation og flere sider

  • Ubegrænset
  • 5-7 dage
  • fra kr. 14.995,-
 • Webshop

  Til salg af fysiske eller digitale produkter med fokus på høje konverteringsrater

  • Ubegrænset
  • 15-20 dage
  • fra kr. 34.995,-
Flexsite Flexsite

Sådan foregår processen

Hjemmesideudviklingen sker i 6 forskellige trin. Vi kan levere de fleste projekter på 5-7 dage, alt efter omfanget og om du allerede har materialet klar.

 1. Indledende møde

  Vi tager en indledende snak, hvor vi hører til virksomhedens formål og målgruppe, da det er afgørende for at skabe den bedste løsning. Har du særlige behov og ønsker, er det ligeledes noget vi drøfter.

 2. Opsætning af materiale

  Du sender os dit materiale, heriblandt tekster, billeder og evt. logo. Herefter opsætter vi website, indhold og menuer, så det ser pænt og overskueligt ud. Har du ikke tekst udarbejder vi dette for dig.

 1. Design

  Vi udvikler et unikt design med billeder, med fokus på din virksomheds formål og din målgruppe. Når vi har et oplæg sender vi dig et link med en beskyttet Pinkode hvor du kan se det

 2. Korrekturlæsning og sprog

  Når design og tekster er på plads laver vi korrekturlæsning på alle tekster, og opsætter på de forskellige sprog. Dansk og Engelsk er inkluderet, og ønsker du på andre sprog vil dette ske fra vores eksterne partnere

 1. Gennemgang

  Nu er websitet klar til din vurdering og feedback. Vi ringer dig op og tager en komplet gennemgang. Såfremt du har kommentarer til forskellige elementer, vil de blive tilrettet, så du bliver 100% tilfreds med din nye hjemmeside

 2. Levering

  Vi opsætter hjemmeside, og vi opsætter domæne og hosting. Hjemmesiden er klar til levering og til at vise frem for dine kunder.

Flexsite Flexsite
Start med en uforpligtende snak

Skal vi tage en uforpligtende snak om hvordan vi kan styrke jeres tilstedeværelse online? Med 20+ års erfaring har vi opbygget en stor viden om, hvordan din virksomhed får succes online.

Kontakt
Flexsite
Thomas Jan Solgaard
Partner og Dataansvarlig

Lad os sammen gøre din forretning visuelt imponerende, løfte funktionaliteten og på samme tid give dig en god oplevelse.

Indtast dit telefonnummer så ringer vi dig op og tager en snak om hvordan vi kan hjælpe med at løfte din forretning digitalt.

Tilbage
Dansk
English