UniCode™
Loading ...
 • Skræddersyede Digitale Løsninger

  Virksomhedsspecifikke behov, som ikke kan imødekommes af eksisterende systemer.

  Billigere på længere sigt

  Ved at få udviklet et skræddersyet system, får man tilpasset software til sine behov, hvilket giver større fleksibilitet og dermed mere brugerværdi. Det sikrer også, at man ikke betaler for unødvendige funktioner, som man ikke har brug for. Derfor er det bedre at få skræddersyet et system tilpasset dine krav og behov, frem for at købe et færdiglavet system.

  Ingen hyldevare

  For at imødekomme kompleksiteten af dine virksomhedsspecifikke krav, kan du vælge at få udviklet et tilpasset system, der passer til dine konkrete behov. Dette vil give dig en fleksibel og skalerbar softwareløsning, der kan håndtere komplekse processer og give brugere mulighed for at tilpasse systemerne til deres specifikke behov.

  Vokser med din virksomhed

  Vi gør det muligt for dig at vokse, uden at du skal bekymre dig om, at systemet kan følge med. UniCode hjælper dig med at udvikle en digital løsning, der er skræddersyet til din virksomheds behov. Vi står klar til at hjælpe med at optimere og tilpasse dit system, så det vokser parallelt med din virksomhed. På den måde har du altid et team og en sparingspartner som sikrer, at dit system er up-to-date og effektivt.

 • Der er virtuelt ingen grænser for de digitale løsninger vi kan tilbyde. Vi har tidligere udviklet:
  • Editors, redigerings- og grafiske værktøjer
  • Sociale Netværk med bruger-, notifikations- og beskedfunktioner
  • Web-baserede desktop-værktøjer
  • Webshops med unikke funktionaliteter
  • Interne systemer til kunde- og medarbejderhåndtering
  • Bestillingssystemer
  • Komplet unikke løsninger til start-ups
  Fortæl os om din vision

  Uanset om du er en etableret virksomhed, der søger et komplet system eller en udvidelse af din digitale platform, eller et startup med et helt unikt digitalt koncept, så er UniCode den rette partner til at få dine visioner til at blive til virkelighed. Vi har den nødvendige erfaring og kompetencer til at levere innovative løsninger, der opfylder dine behov.

  Fortæl os om dit projekt
  Ingen grænser for Digitale Løsninger hos UniCode
 • Hvad man bør overveje før man får udviklet en skræddersyet digital løsning
  • Hvad er formålet med projektet, og hvad skal det hjælpe med at opnå?
  • Hvilke krav og behov har virksomheden til projektet?
  • Hvem skal bruge systemet, og hvordan vil de interagere med det?
  • Er der allerede eksisterende systemer på markedet der kan opfylde behovene?
  • Hvad er budgettet for projektet? Er der økonomisk fundament til at implementere alle de ønskede funktioner på én gang, eller skal der prioriteres?
  Vi hjælper dig med at vurdere mulighederne

  For os er det afgørende, at du opnår de ønskede resultater med din digitale løsning. Vi hjælper dig med at vurdere, om en skræddersyet løsning er det bedste for dig. Hos UniCode hjælper vi dig med at træffe det rette valg ved at researche markedet og analysere dine inputs, så du får den rette løsning. Vi sikrer, at du får den bedste løsning, der passer til dine specifikke behov.

  Lad os tage en snak
 • UniCore - Alt samlet i en Digital Løsning
  Alt samlet i én motor

  Alle vores projekter udvikles i vores egenudviklede motor UniCore. UniCore fungerer som en komplet Motor, Framework og Library i én løsning, hvilket gør det muligt for os at udvikle hurtigt, effektivt og bygge avancerede projekter med minimal indsats. Modsat mange andre motorer behøver UniCore ikke at indlæse unødvendige libraries og plugins, såsom Bootstrap, React eller Wordpress, selvom de kun benyttes til en brøkdel af projektet. Dermed forebygges både langsomme loadtider og sikkerhedshuller samtidig med, at UniCore kan benyttes til alt fra simple profil hjemmesider til avancerede systemer med hundredetusindevis af brugere på samme tid.

  Opdateret uden yderligere omkostninger

  Vores projekter kører på vores UniCore Motor, og vi forpligter os derfor til altid at holde al funktionalitet opdateret. Vores udviklere arbejder kontinuerligt på at opdatere og opgradere projekter med de nyeste funktioner, effekter, integrationer og komponenter, så de altid er up-to-date. Dette giver dig en sikkerhed for at netop dit projekt altid er opdateret uden yderlige omkostninger.

  Sikkerhed og Hastighed

  Vores projekter er indbygget i vores kerne, og for at sikre datasikkerhed, skal der gennemgås flere sikkerhedstrin, før man har lov at hente og modtage data. Det hele sker på et splitsekund, og trods alle vores sikkerhedstrin, har vi formået at udvikle markedets hurtigste motor. Det fungerer som klassiske apps på din telefon, hvor alt layoutet indlæses, når man åbner appen, og derefter hentes der kun de data, som brugeren forespørger. Se det som et program, der er søgemaskineoptimeret og kører super hurtigt. Den hjemmeside, som du er på lige nu, er bygget med UniCore, og vi er sikre på, at du allerede har oplevet, hvor hurtigt det kører.

 • AI-integration

  Automatisering og øget produktivitet

  Automation kan bruges til at øge produktiviteten på mange forskellige måder. Det kan hjælpe med at strømline processer, reducere omkostninger og forbedre effektiviteten, hvilket resulterer i forbedret output. Automation kan også øge nøjagtigheden, reducere fejl og forbedre kundeservice. Automation kan hjælpe med at reducere lønomkostninger og frigøre personale til at fokusere på andre opgaver. Med øget produktivitet kan organisationer øge deres indtjening og bedre tjene deres kunder.

  Vi bruger AI til at udtrække nøgleord og emner fra lange tekster for at forbedre indeksering og søgning. Dette gør det nemmere at finde relevante oplysninger hurtigere. Fortæl os om jeres behov og mål, så finder vi den bedste løsning til hvordan AI kan optimere jeres proces.

  Automatisering og øget produktivitet med AI
 • Background image

  Proces

  Vi tilbyder en fleksibel proces, hvor vi inviterer dig til at være en del af hele forløbet eller overlader det hele til os. Vi stræber efter at skabe en tryg og professionel oplevelse, uanset hvilken måde du foretrækker at arbejde på.

  1. Planlægning
   Vi vil gennemgå dine krav til din digitale løsning og udarbejde en plan for at sikre, at de er fuldt opfyldt.
  2. Wireframing
   Vi vil oprette en grundlæggende struktur for hele projektet, der er baseret på kravene.
  3. Design
   Vi vil udvikle et visuelt tiltalende design og høre gerne eventuelle forslag fra din side.
  4. Kodning
   Vi begynder at udvikle systemet og skriver løbende en logfil hvor du kan følge vores arbejde - desuden modtager du et demo link du kontinuerligt kan følge udviklingen på.
  5. Testing
   Vi vil teste det udviklede projekt for funktionalitet, brugervenlighed og ydeevne.
  6. Lancering og on-boarding
   Vi vil sørge for at lancere projektet og sikre, at den er i drift og fungerer korrekt, og on-boarder jeres team.
 • Eksempel

  Visuelt og Interaktivt Værktøj for Reply.dk

  Holdet bag Reply.dk ønskede et fleksibelt system, som ville gøre det muligt for deres kunder at bygge visuelle formularer via et interaktivt workflow, der kunne integreres på deres website for at øge konverteringer. Vi konstaterede hurtigt, at der ikke fandtes et lignende produkt på markedet, og da dette var et enormt spændende koncept for os, blev vi hurtigt involveret i projektet. Efter tre måneder med udvikling og tæt kommunikation havde vi udviklet et færdigt software, som Reply.dk's kunder nu har adgang til på alle enheder og opløsninger. Reply.dk har på nuværende tidspunkt hundredvis af tilfredse kunder og vokser dagligt.

  Web Design UI/UX Design Custom Software Development Strategi & Consulting
  Reply.dk
  1. Logik & Workflow Editor
   En Editor med et visuelt workflow der muliggør Reply.dk at onboarde deres team effektivt, når der er nye virksomheder.
  2. Embed / Link
   Virksomhederne skal have mulighed for at integrere deres formular på deres website samt at linke til det fra deres sociale medier.
  3. Konvertering
   Virksomheden skal modtage direkte notifikation, når en kunde udfylder en formular, samt have adgang til de indtastede oplysninger for at kunne kontakte kunden.
 • Skal vi tage en kop kaffe og snakke om dit digitale projekt?

  Skal vi tage en kop kaffe?

  Lad os snakke om hvordan vi sammen kan realisere dit næste projekt.

  David Dandanell - Customer Success Manager hos Unicode
  David Dandanell
  Customer Success Manager
  Lad os tage en snak
Dansk
English
Lad os tage en snak