UniCode™
Loading ...
Flexsite Flexsite

Med os er du klædt på til at vokse

og vækste din virksomhed

Med os som din samarbejdspartner kan du være sikker på, at dit system vil være i gode hænder. Vi har ekspertisen og ressourcerne til at tackle enhver udfordring og sikre, at din digitale tilstedeværelse er konkurrencedygtig og effektiv. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at forstå deres unikke behov og mål, og skaber løsninger, der matcher deres forretningskrav og budgetter. Vores mål er at hjælpe dig med at fokusere på at vokse din virksomhed, mens vi tager os af den tekniske del. Vi tror på at et godt samarbejde er nøglen til succes, og vores dedikerede team er altid klar til at hjælpe dig med dine webudviklingsbehov.

Vi er din pålidelige samarbejdspartner inden for webudvikling. Vi forstår din virksomheds unikke behov og mål, og skræddersyr løsninger, der matcher dine forretningskrav og budgetter. Vi tilbyder kontinuerlig support og vedligeholdelse, så dit system altid fungerer optimalt. Vores dedikerede team er klar til at hjælpe dig med at vokse din virksomhed og tage din digitale tilstedeværelse til næste niveau.

  1. Erfaring med at udvikle webshops, B2B-portaler, medarbejder-håndtering m.m.
  2. Integrationer af eksterne API heriblandt økonomisystemer, CVR-søgning og betalingsløsninger
  3. Ingen begrænsninger. Vi finder altid en løsning
Jeg kan stærkt anbefale UniCode, de har udviklet en skræddersyet webshop til os med mange funktioner, heriblandt vores unikke billedvæg designer samt system til at kommunikere med vores trykkerier. Fra start til slut har deres team været fantastisk til at lytte til vores behov og ønsker og har skabt en unik løsning. Jeg er imponeret over deres ekspertise og engagement, og deres løbende support og vedligeholdelse har gjort det nemt for os at drive vores online forretning effektivt. Tak til UniCode for deres fremragende arbejde.
LACUVA Lykke Ørnsholt
Lykke Ørnsholt
Medstifter
LACUVA
Flexsite Flexsite
Boost din forretning med

Skræddersyet Webudvikling

Uanset om du er en etableret virksomhed, der søger et komplet system eller en udvidelse af din digitale platform, eller et startup med et helt unikt digitalt koncept, så er UniCode den rette partner til at få dine visioner til at blive til virkelighed. Vi har den nødvendige erfaring og kompetencer til at levere innovative løsninger, der opfylder dine behov.

Se priser
Billigere på længere sigt

Ved at få udviklet et skræddersyet system, får man tilpasset software til sine behov, hvilket giver større fleksibilitet og dermed mere brugerværdi. Det sikrer også, at man ikke betaler for unødvendige funktioner. Få skræddersyet et system tilpasset dine krav og behov hos UniCode.

Ingen hyldevare

For at imødekomme kompleksiteten af dine virksomhedsspecifikke krav, kan du vælge at få udviklet et tilpasset system, der passer til dine konkrete behov. Dette vil give dig en fleksibel og skalerbar softwareløsning, der kan håndtere komplekse processer og tilpasse sigdine specifikke behov.

Vokser med din virksomhed

Vi gør det muligt for dig at vokse, uden at du skal bekymre dig om, at udviklingen kan følge med. Vi står klar til at hjælpe med at optimere og tilpasse, så alt vokser parallelt med din virksomhed. På den måde har du altid et team og en sparingspartner som sikrer, at dit system er up-to-date og effektivt.

Flexsite
Slowpoke, nej tak

Webudvikling der ikke tager en evighed

Er din nuværende webudvikling langsom og ineffektiv? Så kan du gøre en forskel ved at få hjælp fra UniCode. Med vores 25 års erfaring og vores effektive UniCore-motor, vil vi løse dine udfordringer på halv tid. Lad ikke langsom webudvikling hindre din virksomheds fremgang. Lad os samarbejde om at bringe din webudvikling til næste niveau.

Se priser
Det behøver ikke at være besværligt

Hvis ikke man er tech-savvy, kan det være en labyrint at navigere rundt i alle de forskellige apps, software og programmer til hjemmesider, sociale medier, søgemaskine optimering, digitalisering af virksomheden samt alle de krav, der stilles til virksomheder i den digitale tidsalder. Overlad trygt alt det nørdede til os. Lad os være din eksterne partner og stå klar til at rådgive dig og dit team, såvel som deltage i møder på dine vegne for at sikre, at du er klædt bedst muligt på til alle beslutninger om din virksomheds online tilstedeværelse og udvikling.

Flexsite
De snakker allesammen om

AI Artificial Intelligence

Artificial Intelligence, so hot right now! Så er det heldigt at vi med på moden. Vi nøjes dog ikke med at snakke om det, vi implementerer og optimerer dit workflow og sparer dig for tid. Vi bruger AI til at optimere vores designs og systemer, selvfølgelig også for vores kunder der får udviklet skræddersyet webudvikling hos os.

Se priser

Data behandling

Vi benytter os blandt andet af AI til at tagge vores blogindlæg. Dette gøres ved, at AI læser hele siden og samler de mest relevante nøgleord. Dette giver os en teknologisk fordel, men vi afslører selvfølgelig kun vores tricks for vores kunder.

Optimering og oversættelse

Vi drager også nytte af AI til at optimere vores data og tekster, så de målretter sig specifikke målgrupper og segmenter. Google Translate og andre værktøjer oversætter ordene direkte, hvilket kan blive noget rod. Lokale udtryk og analoger kan gå tabt, men ikke med AI.

Retskrivning

Du kan hurtigt stire dig blind på de hjemmesidetekster, du har brugt timevis på. Med AI kan du få retskrevet dine tekster, så du har mindre at bekymre dig om. Glemte du et komma eller punktum? *Bip bip* Så er det klaret.

Flexsite
Lad os sammen
Få din forretning til at blomstre

Uden passende opmærksomhed kan din forretning stagnere, ligesom en blomst uden vand. Dette gælder både for din kerneforretning og den digitale del af din forretning. Lad os tage ansvaret for din digitale udvikling, så sørger vi for at give den den opmærksomhed og vedligeholdelse, den behøver, for at den kan vokse og blomstre.

Lad os tage en snak
FLEX Site™ som fundament

Med vores FLEX Site™-løsning som grundlag for dit system, vil din udvikling blive accelereret og forbedret i effektivitet. Du kan få en præcis oversigt og et prisestimat på under 2 minutter.

Se priser
Flexsite Flexsite
Start med en uforpligtende snak

Skal vi tage en uforpligtende snak om hvordan vi kan styrke jeres tilstedeværelse online? Med 20+ års erfaring har vi opbygget en stor viden om, hvordan din virksomhed får succes online.

Kontakt
Flexsite
Thomas Jan Solgaard
Partner og Dataansvarlig

Lad os sammen gøre din forretning visuelt imponerende, løfte funktionaliteten og på samme tid give dig en god oplevelse.

Indtast dit telefonnummer så ringer vi dig op og tager en snak om hvordan vi kan hjælpe med at løfte din forretning digitalt.

Tilbage
Dansk
English