UniCode™
Loading ...
Flexsite

Automatiske Leads direkte i din indbakke

Med vores automatiske robot til leadgenerering, kan du fokusere på at tilføje værdi for dine kunder. Vores realtid automatiseret leadgenerering leverer kvalificerede leads direkte til din indbakke. Besparelse af tid og øget effektivitet er mulig takket være vores avancerede teknologi, som er inkluderet i alle vores FLEX Site™-løsninger.

10% besøgende

Bliver til leads

Vores kunder oplever, at op til 10% af deres besøgende benytter deres leadgenering i form af en prisberegner. Så effektiv er vores løsning, at nogle af vores kunder har valgt at reducere deres markedsføring, da de får for mange leads. Med en FLEX Site™-løsning kan du også opleve dette "luksusproblem" af at få for mange kvalificerede leads.

Flexsite

Sæt ansigt på dine besøgende

Dine besøgende er blot ukendte ansigter, og det skal de også have lov til. Men de, der er interesseret i dine services og produkter, skal have mulighed for nemt at udregne en pris, der kan konverteres til salg for din virksomhed. Hvis dine kunder er virksomheder, integrerer vi direkte CVR-søgning i din prisberegner, så de kan spare tid og dermed have en mere positiv oplevelse med din virksomhed fra starten af. Lad os samarbejde om at gøre leadgenereringen til en hurtig, nem og effektiv proces for dine besøgende.

Integreret
CVR søgning

Vi har integreret Erhvervsstyrelsens CVR-register direkte i vores prisberegnere. Traditionelle prisberegnere beder enten kunderne om deres oplysninger, eller springer det helt over for ikke at overvælde dem. Med vores leadgenerator er det integreret, så kunderne kan slå deres virksomhed op på CVR eller firmanavn, og derved slipper de for at skulle indtaste oplysningerne, og du får direkte information om, hvem der henvender sig.

Kontakt UniCode Kontakt UniCode

Skal vi tage en uforpligtende snak om hvordan vi kan styrke jeres tilstedeværelse online? Med 20+ års erfaring har vi opbygget en stor viden om, hvordan din virksomhed får succes online.

Ring
70 60 54 03
eller Skriv
support@unicode.dk

UniCode™
Smedeland 7
2600 Glostrup

Der er ikke mere at vise her.
Fortsætter til Teknologi
Thomas Jan Solgaard
Partner og Dataansvarlig

Lad os sammen gøre din forretning visuelt imponerende, løfte funktionaliteten og på samme tid give dig en god oplevelse.

Indtast dit telefonnummer så ringer vi dig op og tager en snak om hvordan vi kan hjælpe med at løfte din forretning digitalt.

Dansk
English