UniCode™
Loading ...
 • Strategi & Consulting

  Skab en succesfuld online tilstedeværelse ved hjælp af vores erfaring, data og viden

  Hos UniCode anser vi web som et kraftfuldt værktøj, som virksomheder kan trække nytte af. Med tiden har internettet fyldt mere og mere i hverdagen og skabt en konkurrencedygtig platform, hvor der stilles større krav til hvad der skal til for at være konkurrencedygtig. Derfor arbejder vi for at sikre, at vores kunder får det optimale udbytte af teknologien og tilbyder vores services, således at de kan opnå uendelige resultater.

  Vi anbefaler, at enhver virksomhed investerer i en strategiplan og bruger den som et værktøj til at planlægge deres succes. Etablering af en stærk online tilstedeværelse er afgørende for enhver virksomhed, der ønsker at nå et bredere publikum. Det kræver omhyggelig planlægning at skabe en gennemført strategi for, hvordan dit brand skal bygges, så det kommer i søgelyset gennem internettet.

  Strategier som webdesign, indhold på hjemmesiden og domænenavnet er alle centrale komponenter i at etablere en konkurrencedygtig og professionel anerkendelse for dit brand. Med en gennemtænkt strategi forstår man, hvordan man kan drage fordel af at sætte både kort- og langsigtede mål, analysere ens styrker og svagheder og forstå, hvordan man kan få mest udbytte af de data, man allerede har.

 • UniCode hjælper virksomheder med at opnĂĄ større digital succes gennem udarbejdelse af strategier og planlægning.

  UniCode tilbyder professionelle digital strategi-tjenester, der hjælper virksomheder med at opnå deres mål. Vi hjælper dem med at skabe en struktureret plan, der udnytter det fulde potentiale af deres digitale markedsføring, teknologi og kommunikationskanaler. Vi tilbyder målsætning, ressourceallokering og skabelse af et roadmap for succes samt taktisk og strategisk vejledning til digital markedsføring, herunder webdesign, SEO, sociale medier, e-mail-markedsføring osv. For at måle og optimere resultaterne af vores kunders digitale strategi analyserer og leverer vi indsigt i deres forretning.

  Digital Strategi & Planlægning
  • Web & App Udvikling
   • Grafisk Design & Branding
   • Website Design & Udvikling
   • Søgemaskineoptimering (SEO)
  • Digital PR
   • Online Reputation Management
  • Digital Reklame
   • Pay-Per-Click Advertising (PPC)
   • Socialt Medie Marketing (SMM)
   • Content Marketing & Skrivning
  1. Definér dine kunder og klienter.
   At have en klar forståelse for, hvem dine potentielle kunder er, og hvordan du bedst kan nå dem, er afgørende for forretningssucces. Uden en plan for at etablere en kundebase, risikerer du at lade din virksomhed være offer for tilfældigheder. Sørg derfor for at give det højeste prioritet.
  2. Etabler dit brand og image
   At skabe et unikt brand er afgørende for, at dit firma skiller sig ud fra konkurrenterne og opretholder et professionelt image, der tiltaler både nye og eksisterende kunder. Vores mål er at etablere veldefinerede brands, som har evnen til at skabe forbindelse med kunder og medarbejdere, samt kommunikerer en forståelse af kvalitet.
  3. Overvej alle muligheder
   Når vi udarbejder en strategi, er det afgørende at finde den mest optimale løsning. Vi gør meget ud af at undersøge et bredt udvalg af muligheder, når vi analyserer situationen og kundens behov, så vi sikrer os at vi vælger den optimale løsning.
 • Vi er dedikeret til at samarbejde med dig og din virksomhed for at opnĂĄ det bedste resultat.

  Hos UniCode stræber vi efter at levere usammenlignelige resultater i alt hvad vi foretager os. Vi specialiserer os i at designe og bruge vores egne værktøjer til at opnå ønskede resultater og er sikre på at kunne nå hvert mål vi sætter os. Når du arbejder med Unicode, har du adgang til et team af erfarne eksperter. Vi har den professionelle baggrund og viden om de strategier og produkter der allerede er tilgængelige på markedet, samt evnen til at udvikle og implementere vores egne optimale løsninger, når det er nødvendigt.

  Når du modtager resultater fra UniCode, så kan du være sikker på at det er et udtryk for hele teamets dedikation til høj kvalitet. Vi tager stolthed i vores bestræbelse om at opnå resultater der går over de satte mål og stræber efter at sikre, at du får glæde af vores ønske om at levere særdeles høj kvalitet.

  • En datadrevet tilgang til løsninger giver os mulighed for at træffe informerede beslutninger baseret pĂĄ data og analyse af mønstre og tendenser.
  • In-house software, der giver os en konkurrencemæssig fordel pĂĄ markedet.
  • Evnen til at skabe og benytte tekniske værktøjer, bĂĄde eksterne samt skabe vores egne.
  • Vi opstiller altid en Ideal Customer Profile (ICP)
  • Evnen til at formulere og eksekvere unikke strategier samt anvende metoder, der har bevist sig at være effektive.
 • Skal vi tage en kop kaffe og snakke om dit digitale projekt?

  Skal vi tage en kop kaffe?

  Lad os snakke om hvordan vi sammen kan realisere dit næste projekt.

  David Dandanell - Customer Success Manager hos Unicode
  David Dandanell
  Customer Success Manager
  Lad os tage en snak
Dansk
English
Lad os tage en snak